SYYSLUKUKAUSI 2021

HUOM!

Uusi lasten tankotanssikurssi perjantaille, kysy lisää info@nitsku.fi 

Vapaavuoroille ilmoittautuminen vellossa, linkki alapuolella.

Syyslukukausi 9.8. - 19.12 (sisältäen 18 ohjauskertaa)

(syysloma viikolla 42)

Kauden valmentajina toimii Nita Lehto, Marjaana Ruokolainen ja Inka Hyytiäinen. 

Pysy mukana @tanssikoulutnt_tuusula 


Tuntikuvaukset

Tsekkaa suositut kahden ja kolmen kurssin kombot hinnastostamme.


KE, PE, SU/ Vapaavuoro

Vapaavuorot ovat tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun. Tunnilla on yksi ohjaaja, joka neuvoo ja opastaa tarvittaessa. Tunnille voi osallistua myös seuran ulkopuoliset tankotanssijat, akrobaatit ja muut tanssin harrastajat. Tervetuloa treenaamaan!  

Ohjaajat: Marjaana Ruokolainen, Inka Hyytiäinen ja Nita Lehto

15€ / kerta

SU/ Satubaletti 3-6v

Tunti on 3-6 vuotiaille lapsille. Tunneilla opetellaan baletin alkeita leikkien, pelien ja satujen avulla. Pienet ballerinat pääsevät näyttämään taitojaan myös tanssikoulun kevät- ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen 

189€

SU/ Tankotanssi nuoret alkeet/ jatko 

Tunti on suunnattu tankotanssia aloittaville ja lajia kokeilleille nuorille. Tunti sopii esimerkiksi jatkoksi Mix-ryhmäläisille. Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen ja Nita Lehto

189€

MA, SU/ Tankotanssi alkeet yli 7-vuotialle

Tunti on yli 7-vuotiaille lapsille. Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

MA/ Tankotanssi lapset jatko 1 

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

MA, TI/ Tankotanssi lapset jatko 2

Tunti on suunnattu tankotanssin jatko-kurssin käyneille.  Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia. 

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen ja Nita Lehto

189€

MA/ Pariakrobatia 

Pariakrobatia-tunnille voi osallistua parin kanssa tai ilman. Tunnilla tehdään pariakrobatian alkeita, sekä vauhdikkaita yhdistelmiä. Tunti on kaikille avoin. Sairaan hauskaa ja koukuttavaa! Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

TI, TO/  Tankotanssi Kisaryhmä Silver

Kisaryhmä on tavoitteellisesti harjoitteleville lapsille, jotka haluavat kisalavoille. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta ei tarvita, valmennus on pienryhmävalmennusta.  Ryhmäläisillä on mahdollisuus vapaampaan treenaamiseen ja yksityistunteihin. Ryhmä on suunnattu lapsille jotka ovat olleet kisaryhmässä kevätkaudella. Kuukausimaksu sisältää kaksi viikkotuntia ja vapaapääsyn vapaavuoroille. 

Ohjaaja: Nita Lehto 

99€/kk

TI, TOTankotanssi Kisaryhmä Golden

Kisaryhmä on tavoitteellisesti harjoitteleville nuorille ja aikuisille, jotka haluavat kisalavoille. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta ei tarvita, valmennus on pienryhmävalmennusta. Ryhmäläisillä on mahdollisuus vapaampaan treenaamiseen ja yksityistunteihin.  Kuukausimaksu sisältää kaksi viikkotuntia ja vapaapääsyn vapaavuoroille.

Ohjaaja: Nita Lehto

120€/kk

TI / Kässärit Haltuun aikuiset jatko 

Tunnilla haetaan tukevampaa asentoa käsien päällä, tehdään erilaisia komboja ja nousuja käsien päälle. Kässärit Haltuun Jatko soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia käsilläseisonnan ilman seinää. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto

199€

TI/ Tankotanssi aikuiset koreo

Tunti on suunnattu kaikille tankotanssia harrastaville aikuisille ja nuorille. Tunnilla tehdään erilaisia sarjoja, ja keskitytään ilmaisuun. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Harjoitukset sisältävät liikkeiden yhdistämistä niin ilmassa, kuin maassakin. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto

199€

TI/ Tankotanssi aikuiset jatko 3

Tunti on suunnattu tankotanssia pidempään harrastaneille, jotka kaipaavat haastetta treeneihin erilaisista voima- ja liikkuvuusliikkeistä.  Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia. 

Ohjaaja: Nita Lehto

199€

KE / Tankotanssi Kisaryhmä Bronze

Kisaryhmä on tavoitteellisesti harjoitteleville lapsille, jotka haluavat kisalavoille. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta ei tarvita, valmennus on pienryhmävalmennusta. Heillä on mahdollisuus vapaampaan treenaamiseen ja yksityistunteihin. Ryhmä on suunnattu lapsille, jotka haluavat aloittaa uusina kisaryhmässä. Kuukausimaksu sisältää yhden viikkotunnin ja vapaapääsyn vapaavuoroille. Ryhmäläisillä mahdollisuus osallistua maanantain tanko jatko 2 tunnille.  

Ohjaaja: Nita Lehto

99€/kk

KE/ Tankotanssi alkeet 5-7 vuotiaille

Tunti on yli 5-vuotiaille lapsille. Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Tunti on suunnattu kaikista pienimmille tankoilijoille, ja sopii hienosti satubaletin jatkoksi. Oppiminen tapahtuu enimmäkseen leikkien ja pelien avulla.  Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto

189€

KE/ Showtanssi nuoret  10-16v

Showtanssi tunnilla pidetään hauskaa, revitellään ja opetellaan kuumimmat tanssiliikkeet. Tunti on 10-16 vuotiaille lapsille ja nuorille. Täällä pääset tanssimaan ja opettelemaan koreografioita matalalta kynnykseltä, ilman lähtötasoa. Ryhmän kanssa on mahdollisuus päästä esiintymään erilaisissa tapahtumissa. Ryhmä on mukana tanssikoulun kevät ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto 

189€

KE / Tankotanssi aikuiset jatko 2

Tunti on suunnattu kaikille Tankotanssi Jatko 1 -kurssin käyneille sekä sellaisille aikuisille, joilla on aikaisempaa kokemusta lajista. Tunnilla tehdään erilaisia sarjoja ja keskitytään ilmaisuun. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Harjoitukset sisältävät liikkeiden yhdistämistä niin ilmassa, kuin maassakin. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto

199€

TO / Kässärit Haltuun aikuiset perus 

Voit osallistua kurssille ilman aikaisempaa kokemusta käsilläseisonnasta. Kässärit Haltuun alkeissa harjoitellaan kärrynpyöriä, käsilläseisontaa, päälläseisontaa, kuperkeikkoja yms. Tavoitteena kehittää perustaitoja, ja oppia uutta käsien ja pään päällä.  Tunnit rakennetaan ryhmän tason mukaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto

199€

TO/ Tankotanssi aikuiset jatko 1

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Harjoituksiin kuuluu erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia. 

Ohjaaja: Inka Hyytiäinen

199€

MA,PE / Tankotanssi aikuiset alkeet

Tunnilla harjoitellaan perusliikkeitä tangolla mm. kiipeämistä ja istumista, perus pyörähdyksiä ja inverttiä. Tälle tunnille et tarvitse aikaisempaa kokemusta tankoilusta. Tule ja koukutu! Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia. 

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen (ma), Inka Hyytiäinen (pe)

199€

SUAamuakrobatia 

Aamuakrossa herätellään mieli ja keho valmiiksi päivään. Tunnit aloitetaan rauhallisilla ja avaavilla liikkeillä. Lopputunnista harjoitteet suunnataan ketteryyttä ja tasapainoa vaativiin lattia-akrobatia liikkeisiin.

Tunti on kaikille avoin, sisältöä rakennetaan osallistujien toiveiden ja tason mukaan. Aamuakrossa on aikaa omien toivetemppujen harjoittelemiselle.

Paras startti sunnuntaipäivään! Tunnille osallistutaan kertamaksulla.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

15€ / kerta

Varaa paikkasi tunneilta tästä tai kysy lisää info@nitsku.fi.

@tanssikoulutnt_tuusula 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tanssikoulu TNT
Vanha Valtatie 190, Kellokoski, Tuusula

Puhelinnumero
0401504494

Sähköposti:
info@tanssikoulutnt-tuusula.com