Kevätlukukausi 15.1 -19.5.2024 

Ilmoittaudu mukaan: asiakaspalvelu@nitsku.fi

Kevätlukukausi sisältää 16 ohjauskertaa

Talviloma: 19.2- 25.2.2024

Muut pyhät/ ei tunteja: to-ma 28.3-1.4.2024 pääsiäinen, ti-ke 30.4 ja 1.5 vappu

Pysy mukana @tanssikoulutnt_tuusula 

Tuntikuvaukset

Mikäli sinulle herää kysyttävää tunneistamme, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu@nitsku.fi. :)


Tankotanssi alkeet 5-7 vuotiaille

Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Tunti on suunnattu ensimmäistä harrastusta etsiville.  Oppiminen tapahtuu ennen kaikkea leikkien ja pelien avulla. Tankotanssi kehittää lapsen liikuntataitoja, koordinaatiokykyä ja ketteryyttä hyvin monipuolisesti. Loppuhuipennuksena ryhmä pääsee esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytökseen, jolloin vanhemmat pääsevät ihailemaan kauden aikana opittuja taitoja. 

Kurssimaksu: 189€ / 1viikkotunti  

189€

Tankotanssi alkeet lapset

Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Tankotanssin alkeiskurssilla opit ensimmäiset pidot ylösalaisin, ja kehität monipuolisesti akrobaattisia taitoja. Tankotanssi kehittää lapsen liikuntataitoja, koordinaatiokykyä ja ketteryyttä hyvin monipuolisesti. Loppuhuipennuksena ryhmä pääsee halutessaan esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksessä. Valitse alkeiskurssi iän mukaan. 

Kurssimaksu: 189€ / 1viikkotunti

189€

Tankotanssi lapset jatko 1 

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnit sisältävät vauhdikkaan alkulämmittelyn, akrobaattisia liikkeitä permannolla ja tangolla, sekä loppujäähdyttelyn. Ryhmä pääsee esittelemään kauden aikana opittuja taitoja seuran joulu- ja kevätnäytökseen.

Kurssimaksu: 189€ / 1viikkotunti, 349€/ 2viikkotuntia.

189€

Tankotanssi lapset jatko 2

Tunti on suunnattu tankotanssin jatko 1-kurssin käyneille.  Tunnilla yhdistellään opittuja liikkeitä sarjoiksi ja koreografioiksi. Tunnille tullessa on hyvä osata kaksonen, skorpioni ja ilmainvertin alkeet. Ryhmä pääsee esittelemään kauden aikana opittuja taitoja seuran joulu- ja kevätnäytökseen.

Kurssimaksu: 189€ / 1viikkotunti, 349€/ 2viikkotuntia.

Suosittelemme jatko 2- tasolle kahta viikkotuntia. 

189€ 

Tankotanssi Valmennusryhmä

Tankotanssin Valmennusryhmä on lapsille ja nuorille jotka haaveilevat kilpailemisesta tai ovat kiinnostuneet esiintymisestä. Valmennusryhmän tunnit ovat pidempiä kuin viikkotuntimme, joka tarkoittaa enemmän aikaa permantosarjoihin, eläytymiseen, improvisaatioon ja tankosarjoihin. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta ei tarvita, eikä kilpailusta haaveileminen ole ryhmään pääsyn vaatimus. Mikäli haluat treenata monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia, joita tarvitaan esiintymisessä, ryhmä on sinun juttusi. Valmennus on pienryhmävalmennusta, jossa keskitytään yksilön vahvuuksiin.  

Syyskaudella 2023 valmennusryhmäläisillä on mahdollisuus harjoitella myös kolme kertaa viikossa! 

Tiistai, keskiviikko, sunnuntai tekniikkatunnit, torstai koreotunti.

Valmennusryhmä Tulokkaat

Tulossa kevätkaudelle 2024!

Mikäli haluat treenata monipuolisesti pienryhmässä erilaisia ominaisuuksia, joita tarvitaan esiintymisessä ja valmistaa itseäsi kilpailuihin, ryhmä on sinun juttusi. Kilpailusta haaveileminen ole ryhmään pääsyn vaatimus, innostus pienryhmäharjoittelua ja taivoitteellisempia treenejä kohtaan riittää.Kauden aikana tehdään harjoitusohjelma, jolla voi halutessaan esiintyä seuran tapahtumissa ja harjoituskilpailuissa. Harjoitusohjelma tehdään tunnilla yhdessä oppilaan kanssa, ja hyödynnetään kilpailusääntöjen mukaisia elementtejä ja vaatimuksia. Mikäli viralliset kilpailut kiinnostaa, niitä varten tarvitaan kisakoreografia (josta erillinen maksu). Harjoitusohjelman avulla pääsee tunnustelmaan valmennusryhmää, ja ohjelman tekemistä ennen virallisiin kilpailuihin valmistautumista oikealla ohjelmalla, joka ei ole Tulokkaat ryhmässä ajankohtaista. Kilpailuihin lähtemistä mietitään yhdessä oppilaan, valmentajan ja vanhemman kanssa pitkällä tähtäimellä.

Sinulle, joka haaveilet esiintymisestä tai kisalavoista, pienryhmätreeneistä, omasta ohjelmasta, sytyt tavoitteista ja haluat kehittää itseäsi yksilöllisesti tankoilijana.

100€/kk

Tankotanssi aikuiset alkeet

Tunnilla harjoitellaan tankotanssin perusteita matalalta kynnykseltä. Aloittaaksesi tankotanssin sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssi- tai harrastaneisuustaustaa. Kurssin aikana opetellaan mm. kiipeämistä ja istumista, perus pyörähdyksiä ja inverttiä (ylösalaisin menoa). Tankotanssitunnit sisältävät lämmittelyn, tekniikkaharjoittelun, voimaa, sekä liikkuvuutta kehittäviä harjoitteita. Kurssin edetessä tunneilla harjoitellaan pitoja, joissa hyödynnetään ihon ja tangon välistä kitkaa. Tule ja koukutu!

Kurssimaksu 199€/1 viikkotunti


199€


Tankotanssi aikuiset jatko 1

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertin alkeet. Harjoituksiin kuuluu erilaisia pitoja, ja ylösalaisin liikkeitä. Tunneilla kerrataan jo alkeiskurssilla opittuja liikkeitä ja edetään ryhmän tahdissa kohti haastavampia pääalaspäin liikkeitä, kuten kaksosta, skorpionia ja perhosta.

Kurssimaksu 199€/1 viikkotunti, 359€/2 viikkotuntia

Osaathan jo nämä: kiipeys, polvitaivepito, inevertin alkeet, tuolipyörähdys


199€/359€

Tankotanssi aikuiset jatko 2

Tunti on suunnattu sinulle, joka olet käynyt Jatko 1 kurssin, ja osaat kaksosen, skorpionin, takanojan, perhosen, ja haluat oppia mm. ilmainvertin, ayeshan ja olkanousun. Jatko 2 tasolla yhdistämme tuttuja liikkeitä lyhyiksi sarjoiksi. Kurssimaksu 199€/1 viikkotunti, 359€/2 viikkotuntia

Osaathan jo nämä: polvitaivepito, crusifix, perhonen, v invert


199€/359€

Tankotanssi aikuiset jatko 3

Uudella Tankotanssi aikuiset Jatko 3 tunnilla keskitytään invert- liikkeiden yhdistelmiin, sekä pidempiin comboihin. Tunnilla kehität myös voima ja kestävyysominasuuksia tankoilijana. Jatko 3 tasolla harjoitellaan vaativampia pyörähdyssarjoja, sekä pyörähdysyhdistelmien pidentämisiä, erilaisia liikkeisiin siirtymiä ja poistumisia, sekä vaativampia voima- ja notkeusliikkeiden yhdistelmiä.

Kurssimaksu 199€/1 viikkotunti, 359€/2 viikkotuntia 

Osaathan jo nämä: ilmainvert, nousta hyppäämättä invertiiin maasta, ayesha, olkanousu, reverse

199€/359

Tankotanssi koreo aikuiset

Sinulle, joka haluat tehdä tunneilla pelkkiä koreoita ja keskittyä sulavampiin siirtymiin ja uusiin liikesarjoihin.  Sunnuntai illan uusi koreotunti on suunnattu kaiken tasoisille tankoilijoille, myös alkeiskurssilaiset ovat tervetulleita mukaan.  Koreoissa ei tehdä invertointeja, eikä osallistumiseen vaadita mitään lähtötasoa.  Tunti sopii loistavasti toiseksi viikkotunniksi. 

Kurssimaksu 199€/ 1viikkotunti, 359€/ 2viikkotuntia 

Opettaja: Tytti Saarinen

199€

Heels

Tanssikoulun ensimmäinen Heels-viikkotunti! Tunnilla tutustutaan tankotanssiin platform-korkojen kanssa. Käymme läpi perustekniikkaa tangolla sekä lattialla, emme invertoi tunneilla.

Mukaan kannattaa shortsien lisäksi varata polvisuojat tai säärystimet suojaamaan polvia.

Kurssi sopii myös alkeiskurssilaisille.


199€/359€

Kässäri Haltuun Alkeet 5x tiiviskurssi

Kurssille osallistumiseen ei ole lähtötasoa, eikä sinun tarvitse päästä käsilläseisontaan seinää vasten. Aiemmasta taidollisesta ja kehonpainoharjoittelusta on hyötyä. Kurssilla keskitytään puhtaampaan käsilläseisonta asentoon, uusien variaatioiden yhdistämiseen, harjoitellaan erilaisia nousuja ja laskuja asentoon. Kurssilla harjoitellaan myös muita akrobatian perustaitoja, kuten päälläseisontaa ja hyödynnetään erilaisia tukia paremman käsilläseisonta asennon löytämiseksi. Opettelemme parempaa koordinaatioita, liikkuvuutta, tasapainon löytymistä ja kehitämme lajin vaatimaa voimaa erilaisilla harjoitteilla käsien päällä. Tunneilla hyödynnetään myös erilaisia käsilläseisontavälineitä ja alustoja. Tule mukaan kehittämään käsilläseisonnan taitoasi ja oppimaan lisää tästä upeasta lajista!

Ajankohta: perjantaisin klo 17-18:15 (26.1, 23.2, 22.3, 26.4, 17.5 )

Hinta: 109€ sis. 5 ohjauskertaa

Opettaja: Nita Lehto

109€

Kässäri Haltuun Next Level 5x tiiviskurssi

Kurssi sopii sinulle, joka haluat saada sekunteja ilman seinää, ja sinulla on haasteita pysyä asennossa ilman tukea. Kurssilla keskitytään puhtaampaan käsilläseisonta asentoon, uusien variaatioiden yhdistämiseen, harjoitellaan erilaisia nousuja ja laskuja asentoon. Next Level taso sopii sinulle, jolla on aiempaa kokemusta lajista ja pääset vaivatta seinää vasten käsilläseisontaan. Tunneilla hyödynnetään myös erilaisia käsilläseisontavälineitä ja alustoja. Tule mukaan hakemaan lisää sekunteja käsien päällä ja oppimaan lisää tästä upeasta lajista!

Ajankohta: perjantaisin klo 18:30-19:45 (26.1, 23.2, 22.3, 26.4, 17.5 )

Hinta: 109€ sis. 5 ohjauskertaa

Opettaja: Nita Lehto

109

Vapaavuoro (5€/krt)

Vapaavuorot ovat tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun. Tunnilla on yksi ohjaaja, joka neuvoo ja opastaa tarvittaessa. Tunnille voi osallistua myös seuran ulkopuoliset tankotanssijat, akrobaatit ja muut tanssin harrastajat. Tervetuloa treenaamaan!  


5€ / kerta

Varaa paikkasi tunneilta tästä tai kysy lisää info@nitsku.fi.

@tanssikoulutnt_tuusula 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tanssikoulu TNT
Vanha Valtatie 190, Kellokoski, Tuusula

Puhelinnumero
0401504494

Sähköposti:
info@tanssikoulutnt-tuusula.com