KEVÄTLUKUKAUSI 2021

Kysy vapaista kurssipaikoista info@nitsku.fi 

Kevätlukukausi 11.1. - 30.5. (sisältäen 19 ohjauskertaa) 

(talviloma viikolla kahdeksan, ma 22.2. - su 28.2.)

Kauden valmentajina toimii Nita Lehto, Marjaana Ruokolainen ja Inka Hyytiäinen. 

@tanssikoulutnt_tuusula Tanssikoulu TNT Tuusulan jäsenien harjoitukset jatkuvat normaalisti 1.2., tarkoilla käytännön suosituksilla. Harrastajille on ilmoitettu näistä sähköpostilla. 

Yleiset vapaavuorot ovat peruttu tammikuussa, mutta seuran jäsenillä on edelleen mahdollista varata Tanssikoulun sali yksityisille vapaavuoroille (15€/50min). Aikataulu ja varaukset Vellon  ajanvarauskalenterista. 

Lisäkysymyksiä ja toiveita vapaavuorojen ajoista voi laittaa osoitteeseen info@nitsku.fi 

Tuntikuvaukset

Tsekkaa uutena kahden ja kolmen kurssin kombot hinnastostamme.


MA, KE, TO, PE / Vapaavuoro

Vapaavuorot ovat tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun. Tunnilla on yksi ohjaaja, joka neuvoo ja opastaa tarvittaessa. Tunnille voi osallistua myös seuran ulkopuoliset tankotanssijat, akrobaatit ja muut tanssin harrastajat. Tervetuloa treenaamaan!  

Ohjaajat: Marjaana Ruokolainen, Inka Hyytiäinen ja Nita Lehto

15€ / kerta

MA, PE / Tankotanssi alkeet 6-14v.

Tunti on yli 6-vuotiaille lapsille. Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran kevätjuhlaan. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

MA, TI, KE, SU / Tankotanssi jatko 6-14v. 

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran kevätjuhlaan. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.

Ohjaajat: Marjaana Ruokolainen, Nita Lehto

189€

MA / Akrobatia lapset 7-12v.

Tunnilla tehdään akrobatiaa matalalta kynnykseltä. Tunti on 7-12 -vuotiaille lapsille, sisältäen perus akrobatiaa erilaisilla välineillä ja yksin. Kurssi on hyvä lisä sekä tankotanssijoille, että nuorille tanssijoille. Harjoitteet kehittävät lapsen koordinaatio-, ketteryys- ja kehonhallinta taitoja. Kausisuunnitelma rakennetaan osallistujien toiveiden ja tason mukaan. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

MA / Pariakrobatia 

Pariakrobatia-tunnille voi osallistua parin kanssa tai ilman. Tunnilla tehdään pariakrobatian alkeita, sekä vauhdikkaita yhdistelmiä. Tunti on kaikille avoin. Sairaan koukuttavaa! Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

MA / Showtanssi aikuiset 

Kurssilla pääset tanssimaan monipuolisia koreografioita matalalta kynnykseltä ja oppimaan showtanssin perusteet. Tunneilla opit heittäytymään musiikin vietäväksi. Rentoa ja hauskaa!  Ryhmä on mukana tanssikoulun kevät ja joulujuhlissa. Tunnille ei ole lähtötasoa. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.  

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen 

199€

TI / Tankotanssi Kisaryhmä lapset

Kisaryhmä on tavoitteellisesti harjoitteleville lapsille, jotka haluavat kisalavoille. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta ei tarvita, valmennus on pienryhmävalmennusta. Ryhmäläiset saavat käydä Tanssikoulun kaikilla muilla tunneilla veloituksetta. Heillä on mahdollisuus vapaampaan treenaamiseen ja yksityistunteihin.

Ohjaaja: Nita Lehto 

99€/kk

TI / Tankotanssi Kisaryhmä nuoret

Tämä pienryhmä on tavoitteellisesti harjoitteleville nuorille ja aikuisille, jotka haluavat kisalavoille. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta ei tarvita. Ryhmäläiset saavat käydä Tanssikoulun kaikilla muilla tunneilla veloituksetta. Heillä on mahdollisuus vapaampaan treenaamiseen ja yksityistunteihin.

Ohjaaja: Nita Lehto

120€/kk

TI / Kässärit Haltuun jatko 

Tunnilla haetaan tukevampaa asentoa käsien päällä, tehdään erilaisia komboja ja nousuja käsien päälle. Kässärit Haltuun Jatko soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia käsilläseisonnan ilman seinää. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto

199€

KE / Showtanssi nuoret  10-16v

Showtanssi tunnilla pidetään hauskaa, revitellään ja opetellaan kuumimmat tanssiliikkeet. Tunti on 10-16 vuotiaille lapsille ja nuorille. Täällä pääset tanssimaan ja opettelemaan koreografioita matalalta kynnykseltä, ilman lähtötasoa. Ryhmän kanssa on mahdollisuus päästä esiintymään erilaisissa tapahtumissa. Ryhmä on mukana tanssikoulun kevät ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto / Marjaana Ruokolainen 

189€

KE, SU / Satubaletti 3-6v

Tunti on 3-6 vuotiaille lapsille. Tunneilla opetellaan baletin alkeita leikkien, pelien ja satujen avulla. Pienet ballerinat pääsevät näyttämään taitojaan myös tanssikoulun kevät- ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto / Marjaana Ruokolainen 

189€

KE / Kässärit Haltuun alkeet 

Tunnille voit tulla ilman aikaisempaa kokemusta käsilläseisonnasta. Kässärit Haltuun alkeissa harjoitellaan kärrynpyöriä, käsilläseisontaa, päälläseisontaa, kuperkeikkoja yms. Tavoitteena kehittää perustaitoja, ja oppia uutta käsien ja pään päällä.  Tunnit rakennetaan ryhmän tason mukaan. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto / Marjaana Ruokolainen

199€

KE / Tankotanssi jatko 2

Tunti on suunnattu kaikille Tankotanssi Jatko 1 -kurssin käyneille, sekä sellaisille aikuisille joilla on aikaisempaa kokemusta lajista. Tunnilla tehdään erilaisia sarjoja, ja keskitytään ilmaisuun. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Harjoitukset sisältävät liikkeiden yhdistämistä niin ilmassa, kuin maassakin. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran kevätjuhlaan. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto / Marjaana Ruokolainen 

199€

TO / Tankotanssi Alkeet aikuiset

Tunnilla harjoitellaan perusliikkeitä tangolla mm. kiipeämistä ja istumista, perus pyörähdyksiä ja inverttiä. Tälle tunnille et tarvitse aikaisempaa kokemusta tankoilusta. Tule ja koukutu! Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia. 

Ohjaaja: Inka Hyytiäinen


199€

TO / Tankotanssi Tanko jatko 1

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Harjoituksiin kuuluu erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran kevätjuhlaan. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia. 


Ohjaaja: Inka Hyytiäinen

199€

PE / Aamuakrobatia 

Aamuakrossa herätellään mieli ja keho valmiiksi päivään. Tunnit aloitetaan rauhallisilla ja avaavilla liikkeillä. Lopputunnista harjoitteet suunnataan ketteryyttä ja tasapainoa vaativiin lattia-akrobatia liikkeisiin.

Tunti on kaikille avoin, sisältöä rakennetaan osallistujien toiveiden ja tason mukaan. Aamuakrossa on aikaa omien toivetemppujen harjoittelemiselle.

Paras startti päivään! Tunnille osallistutaan kertamaksulla.


Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

15€ / kerta

PE / Showtanssi lapset 

Showtanssi tunnilla pidetään hauskaa, revitellään ja opetellaan kuumimmat tanssiliikkeet. Tunti on 7-12 -vuotiaille lapsille. Tunnin sisältö tukee tankotanssijoden harjoittelua ja on hyvä jatkomahdollisuus satubaletin käynneille lapsille. Tunneilla opetellaan koreografioita matalalta kynnykseltä ja harjoitellaan ilmaisutaitoa. Ryhmän kanssa on mahdollisuus päästä esiintymään erilaisissa tapahtumissa. Ryhmä on mukana tanssikoulun kevät ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.


Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

PE / Mix-tunti nuoret 

Tunnit sisältävät vuorotellen ilmaisutaitoa, tankotanssia ja lattia-akrobatiaa. Harjoitukset tukevat monipuolisia liikuntataitoja, tarjoten samalla matalan kynnyksen paikan kokeilla eri lajeja. Tunnit soveltuvat kaikille 10-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Kausisuunnitelma tehdään osallistujien toiveiden mukaan. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia, lisäksi ryhmä osallistuu seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. 


Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

SU / Akrobatia aikuiset

Tunnilla tehdään akrobatiaa matalalta kynnykseltä. Tunti soveltuu kaikille aikuisille, jotka haluavat kehittää lajitaitoja monipuolisesti. Harjoitteet kehittävät koordinaatio-, ketteryys- ja kehonhallinta taitoja. Kausisuunnitelma rakennetaan osallistujien toiveiden ja tason mukaan, sisältäen käsilläseisontaa ja kärrynpyöriä. Hinta sisältää 19 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen


199€

Varaa paikkasi tunneilta tästä tai kysy lisää info@nitsku.fi.

@tanssikoulutnt_tuusula 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tanssikoulu TNT
Vanha Valtatie 190, Kellokoski, Tuusula

Puhelinnumero
0401504494

Sähköposti:
info@tanssikoulutnt-tuusula.com