Kevätkausi 2022

Ilmoittautuminen kevätkaudelle on nyt auki :)

Kevätlukukausi 10.1. - 29.5.22 (sisältäen 19 ohjauskertaa)

(Talviloma 21. 27.2.2022)

Kauden valmentajina toimii Nita Lehto, Marjaana Ruokolainen ja Eveliina Teeri. 

Pysy mukana @tanssikoulutnt_tuusula 

Vapaavuoroille ilmoittautuminen vellossa, linkki alapuolella. Kysy lisää info@nitsku.fi 


Hox! UUSI SATUBALETTIRYHMÄ 3-6 -vuotiaille 

kevään toinen satubalettitunti sunnuntaisin klo 9:15-10:00

ilmoittaudu mukaan nyt! :) 

Tuntikuvaukset

Tsekkaa suositut kahden ja kolmen kurssin kombot hinnastostamme.


SU/ Satubaletti 3-6v

Tunti on 3-6 vuotiaille lapsille. Tunneilla opetellaan baletin alkeita leikkien, pelien ja satujen avulla. Pienet ballerinat pääsevät näyttämään taitojaan myös tanssikoulun kevät- ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen 

189€

SU, KE/ Tankotanssi alkeet 5-7 vuotiaille

Tunti on yli 5-vuotiaille lapsille. Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Tunti on suunnattu kaikista pienimmille tankoilijoille, ja sopii hienosti satubaletin jatkoksi. Oppiminen tapahtuu enimmäkseen leikkien ja pelien avulla.  Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja:  Marjaana Ruokolainen (su) ja Nita Lehto (ke) 

189€

SU, MA/ Tankotanssi lapset jatko 1 

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

SU, MA/ Tankotanssi alkeet yli 7-vuotialle

Tunti on yli 7-vuotiaille lapsille. Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

SU, TO/ Vapaavuoro

Vapaavuorot ovat tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun. Tunnilla on yksi ohjaaja, joka neuvoo ja opastaa tarvittaessa. Tunnille voi osallistua myös seuran ulkopuoliset tankotanssijat, akrobaatit ja muut tanssin harrastajat. Tervetuloa treenaamaan!  

Ohjaajat: Marjaana Ruokolainen  ja Nita Lehto

15€ / kerta

MA, TI/ Tankotanssi lapset jatko 2

Tunti on suunnattu tankotanssin jatko-kurssin käyneille.  Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia. 

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen (ma) ja Nita Lehto (ti)

189€

MA/ Pariakrobatia 

Pariakrobatia-tunnille voi osallistua parin kanssa tai ilman. Tunnilla tehdään pariakrobatian alkeita, sekä vauhdikkaita yhdistelmiä. Tunti on kaikille avoin. Sairaan hauskaa ja koukuttavaa! Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

MA/ Tankotanssi nuoret jatko 1

Tunti on suunnattu tankotanssin alkeiskurssin käynneille nuorille, joilla on kokemusta lajista.  Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Kehitetään pyörähdyssarjoja, sekä voimaa vaativia liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran kevät- ja joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen 

189€

TI, KE, TO/  Tankotanssi Valmennusryhmä

Tankotanssin Valmennusryhmä on lapsille ja nuorille jotka haaveilevat kisalavoista tai heitä kiinnostaa esiintyminen. Valmennusryhmän tunnit ovat pidempiä kuin viikkotuntimme, joka tarkoittaa enemmän aikaa permantosarjoihin, eläytymiseen, improvisaatioon ja tankosarjoihin. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta ei tarvita, eikä kilpailusta haaveileminen ole ryhmään pääsyn vaatimus. Mikäli haluat treenata monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia joita tarvitaan esiintymisessä, ryhmä on sinun juttusi. Valmennus on pienryhmävalmennusta, jossa keskitytään yksilön kehittämiseen. Valmennusryhmään kuuluu kaksi viikkotuntia. Tiistain tunnille ilmoittaudutaan mikäli sinulla on enemmän kuin 6kk kokemusta kisaryhmästä, ja keskiviikon mikäli vähemmän kuin 6kk. Torstain tunti on yhteistunti kaksi kertaa viikossa treenaajille, jolloin paikalla on myös kaksi valmentajaa. Valmennusryhmäläiset voivat käydä vapaavuoroilla veloituksetta.

2x viikkotunti 99€/ kk

Ohjaaja: Nita Lehto ja torstaisin Marjaana Ruokolainen 

99€/kk

TI/ Tankotanssi aikuiset koreo

Tunti on suunnattu kaikille tankotanssia harrastaville aikuisille ja nuorille (avoin taso).  Tunnilla tehdään erilaisia sarjoja, joissa keskitytään ilmaisuun. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Harjoitukset sisältävät liikkeiden yhdistämistä niin ilmassa, kuin maassakin. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran kevät- ja joulujuhlaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto

199€

TI, TO/ Tankotanssi aikuiset jatko 1

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Harjoituksiin kuuluu erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Ryhmä on mukana Tanssikoulun kevät- ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia. 

Ohjaaja: Nita Lehto 

199€

TI/ Kässärit Haltuun aikuiset jatko 

Tunnilla haetaan tukevampaa asentoa käsien päällä, tehdään erilaisia komboja ja nousuja käsien päälle. Kässärit Haltuun Jatko soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia käsilläseisonnan ilman seinää. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto

199€

KE/ Showtanssi nuoret  10-16v

Showtanssi tunnilla pidetään hauskaa, revitellään ja opetellaan kuumimmat tanssiliikkeet. Tunti on 10-16 vuotiaille lapsille ja nuorille. Täällä pääset tanssimaan ja opettelemaan koreografioita matalalta kynnykseltä, ilman lähtötasoa. Ryhmän kanssa on mahdollisuus päästä esiintymään erilaisissa tapahtumissa. Ryhmä on mukana Tanssikoulun kevät- ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto 

189€

KE/ Tankotanssi aikuiset alkeet

Tunnilla harjoitellaan perusliikkeitä tangolla mm. kiipeämistä ja istumista, perus pyörähdyksiä ja inverttiä. Tälle tunnille et tarvitse aikaisempaa kokemusta tankoilusta. Tule ja koukutu! Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia. 

Ohjaaja: Eveliina Teeri 

199€

KE/ Kässärit Haltuun aikuiset perus 

Voit osallistua kurssille ilman aikaisempaa kokemusta käsilläseisonnasta. Kässärit Haltuun alkeissa harjoitellaan kärrynpyöriä, käsilläseisontaa, päälläseisontaa, kuperkeikkoja yms. Tavoitteena kehittää perustaitoja, ja oppia uutta käsien ja pään päällä.  Tunnit rakennetaan ryhmän tason mukaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Eveliina Teeri 

199€

TO/ Tankotanssi aikuiset jatko 2

Tunti on suunnattu kaikille Tankotanssi Jatko 1 -kurssin käyneille sekä sellaisille aikuisille, joilla on aikaisempaa kokemusta lajista. Tunnilla tehdään erilaisia sarjoja ja keskitytään likkeiden yhdistämiseen.  Ryhmä on mukana Tanssikoulun kevät- ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto

199€

TO/ Tankotanssi nuoret alkeet 

Tunnilla harjoitellaan perusliikkeitä tangolla mm. kiipeämistä ja istumista, perus pyörähdyksiä ja inverttiä. Tälle tunnille et tarvitse aikaisempaa kokemusta tankoilusta. Tule ja koukutu! Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto

189€

Varaa paikkasi tunneilta tästä tai kysy lisää info@nitsku.fi.

@tanssikoulutnt_tuusula 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tanssikoulu TNT
Vanha Valtatie 190, Kellokoski, Tuusula

Puhelinnumero
0401504494

Sähköposti:
info@tanssikoulutnt-tuusula.com