Syyslukukausi 14.8-17.12.2023

ilmoittaudu mukaan: asiakaspalvelu@nitsku.fi

Syysloma: vk 42, 16-22.10.2023

Kevät- ja syyskauden kurssit sisältävät yhteensä 17 ohjauskertaa

Pysy mukana @tanssikoulutnt_tuusula 

Tuntikuvaukset

Mikäli sinulle herää kysyttävää tunneistamme, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu@nitsku.fi. :)


Tankotanssi alkeet 5-7 vuotiaille

Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Tunti on suunnattu ensimmäistä harrastusta etsiville.  Oppiminen tapahtuu ennen kaikkea leikkien ja pelien avulla. Tankotanssi kehittää lapsen liikuntataitoja, koordinaatiokykyä ja ketteryyttä hyvin monipuolisesti. Loppuhuipennuksena ryhmä pääsee esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytökseen, jolloin vanhemmat pääsevät ihailemaan kauden aikana opittuja taitoja. 

Kurssimaksu: 189€ / 1viikkotunti  

Ohjaaja:  Marjaana Ruokolainen 

189€

Tankotanssi alkeet lapset

Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Tankotanssin alkeiskurssilla opit ensimmäiset pidot ylösalaisin, ja kehität monipuolisesti akrobaattisia taitoja. Tankotanssi kehittää lapsen liikuntataitoja, koordinaatiokykyä ja ketteryyttä hyvin monipuolisesti. Loppuhuipennuksena ryhmä pääsee halutessaan esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksessä. Valitse alkeiskurssi iän mukaan. 

Kurssimaksu: 189€ / 1viikkotunti

189€

Tankotanssi lapset jatko 1 

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnit sisältävät vauhdikkaan alkulämmittelyn, akrobaattisia liikkeitä permannolla ja tangolla, sekä loppujäähdyttelyn. Ryhmä pääsee esittelemään kauden aikana opittuja taitoja seuran joulu- ja kevätnäytökseen.

Kurssimaksu: 189€ / 1viikkotunti, 349€/ 2viikkotuntia.

189€

Tankotanssi lapset jatko 2

Tunti on suunnattu tankotanssin jatko 1-kurssin käyneille.  Tunnilla yhdistellään opittuja liikkeitä sarjoiksi ja koreografioiksi. Tunnille tullessa on hyvä osata kaksonen, skorpioni ja ilmainvertin alkeet. Ryhmä pääsee esittelemään kauden aikana opittuja taitoja seuran joulu- ja kevätnäytökseen.

Kurssimaksu: 189€ / 1viikkotunti, 349€/ 2viikkotuntia.

Suosittelemme jatko 2- tasolle kahta viikkotuntia. 

189€ 

Tankotanssi Valmennusryhmä

Tankotanssin Valmennusryhmä on lapsille ja nuorille jotka haaveilevat kilpailemisesta tai ovat kiinnostuneet esiintymisestä. Valmennusryhmän tunnit ovat pidempiä kuin viikkotuntimme, joka tarkoittaa enemmän aikaa permantosarjoihin, eläytymiseen, improvisaatioon ja tankosarjoihin. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta ei tarvita, eikä kilpailusta haaveileminen ole ryhmään pääsyn vaatimus. Mikäli haluat treenata monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia, joita tarvitaan esiintymisessä, ryhmä on sinun juttusi. Valmennus on pienryhmävalmennusta, jossa keskitytään yksilön vahvuuksiin.  

Syyskaudella 2023 valmennusryhmäläisillä on mahdollisuus harjoitella myös kolme kertaa viikossa! 

Tiistai ja keskiviikko tekniikkatunnit, torstai koreotunti.

Tankotanssi aikuiset alkeet

Tunnilla harjoitellaan tankotanssin perusteita matalalta kynnykseltä. Aloittaaksesi tankotanssin sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssi- tai harrastaneisuustaustaa. Kurssin aikana opetellaan mm. kiipeämistä ja istumista, perus pyörähdyksiä ja inverttiä (ylösalaisin menoa).  Tankotanssitunnit sisältävät lämmittelyn, tekniikkaharjoittelun, voimaa, sekä liikkuvuutta kehittäviä harjoitteita.  Kurssin edetessä tunneilla harjoitellaan pitoja, joissa hyödynnetään ihon ja tangon välistä kitkaa. Tule ja koukutu! 

Kurssimaksu: 199€ / 1viikkotunti


199€


Tankotanssi aikuiset jatko 1

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Harjoituksiin kuuluu erilaisia  pitoja, ja ylösalaisin liikkeitä. Tunneilla kerrataan jo alkeiskurssilla opittuja liikkeitä ja edetään ryhmän tahdissa kohti haastavampia liikesarjoja ja tuttujen pitojen yhdistämistä. 

Kurssimaksu 199€/1 viikkotunti,  359€/2 viikkotuntia


199€/359€

Tankotanssi aikuiset jatko 2

Tunti on suunnattu kaikille Tankotanssi Jatko 1 -kurssin käyneille sekä sellaisille, joilla on aikaisempaa kokemusta lajista. Tunnilla harjoitellaan vaativampia pyörähdyssarjoja, erilaisia liikkeisiin siirtymiä ja poistumisia, sekä vaativampia voima- ja notkeusliikkeiden yhdistelmiä. Harjoitteet jaetaan tarvittaessa osallistujien tason mukaan. 

Kurssimaksu 199€/1 viikkotunti, 359€/2 viikkotuntia


199€/359€

Tankotanssi koreo aikuiset

Sinulle, joka haluat tehdä tunneilla pelkkiä koreoita ja keskittyä sulavampiin siirtymiin ja uusiin liikesarjoihin.  Sunnuntai illan uusi koreotunti on suunnattu kaiken tasoisille tankoilijoille, myös alkeiskurssilaiset ovat tervetulleita mukaan.  Koreoissa ei tehdä invertointeja, eikä osallistumiseen vaadita mitään lähtötasoa.  Tunti sopii loistavasti toiseksi viikkotunniksi. 

Kurssimaksu 199€/ 1viikkotunti, 359€/ 2viikkotuntia 

Opettaja: Tytti Saarinen

199€

Kässärit Haltuun tiiviskurssi

Kurssille osallistumiseen ei ole lähtötasoa, harjoitteet jaetaan jokaiselle osallistujalle sopivaksi. Aiemmasta taidollisesta ja kehonpainoharjoittelusta on hyötyä. Kurssilla keskitytään puhtaampaan käsilläseisonta asentoon, uusien variaatioiden yhdistämiseen, harjoitellaan erilaisia nousuja ja laskuja asentoon. Kurssilla harjoitellaan myös muita akrobatian perustaitoja, kuten päälläseisontaa ja hyödynnetään erilaisia tukia paremman käsilläseisonta asennon löytämiseksi. Opettelemme perempaa koordinaatioita, liikkuvuutta, tasapainon löytymistä ja kehitämme lajin vaatimaa voimaa erilaisilla harjoitteilla käsien päällä. Tunneilla hyödynnetään myös erilaisia käsilläseisontavälineitä ja alustoja. Tule mukaan kehittämään käsilläseisonnan taitoasi ja oppimaan lisää tästä upeasta lajista!

Ajankohta: perjantaisin klo 18-19:15 (8.9, 29.9, 27.10, 17.11, 1.12 )

Hinta: 109€ sis. 5 ohjauskertaa

Opettaja: Nita Lehto

109€

Koreo tiiviskurssi 

Kurssilla harjoitellaan koreografia, joilla voi halutessaan osallistua seuran näytöksiin tai harjoituskilpailuihin. Kurssi on suunnattu aikuisille ja nuorille tankoilijoille ilman lähtötasoa, alkeiskurssin käyminen riittää osallistumiseen. Harjoittelemme musiikkiin eläytymistä ja sulavamman flown löytymistä erilaisten tanssillisten harjoitteiden avulla. Jokainen osallistuja voi tehdä ohjelmastaan omannäköisen, ja tavoitteena on saada ilmentää itseään lisäämällä koreoon omanlaistaan liikettä ja tulkintaa. Tule mukaan ja opi lisää omasta kehonkielestä uudenlaisten harjoitteiden avulla. Kurssi on suunnattu aikuisille ja nuorille tankoilijoille ilman lähtötasoa.

Ajankohta: perjantaisin klo 20-21:15 (8.9, 29.9, 27.10, 17.11, 1.12 )

Hinta: 109€ sis. 5. ohjauskertaa

Opettaja: Nita Lehto

109€

Flow Jooga

Tunnilla tehdään asana-sarjoja virtaavana liikkeenä. Tavoitteena on yhdistää liike ja hengitys sekä tavoittaa flown liikkuvuus ja johdattelevuus. Tunti koostuu alkumeditaatiosta, lämmittelystä, asanaharjoiteesta sekä loppurentoutuksesta. Flow Jooga on modernin ajan joogaa, joka pohjautuu pitkään joogan perinteeseen. 

Flow Jooga sopii kaikille, ja asanat ovat varioitavissa juuri Sinulle. 

Tervetuloa mukaan joogaamaan!

Ajankohta: sunnuntaisin klo 16-17:30 (3.9-22.10, 17.9 ei tuntia)

Hinta: 109€ sis. 7. ohjauskertaa

3.9-22.10 (17.9 ei tuntia)

Opettaja: Marjo Hämäläinen

109

Vapaavuoro ja höntsävuorot (5€/krt)

Vapaavuorot ovat tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun. Tunnilla on yksi ohjaaja, joka neuvoo ja opastaa tarvittaessa. Tunnille voi osallistua myös seuran ulkopuoliset tankotanssijat, akrobaatit ja muut tanssin harrastajat. Tervetuloa treenaamaan!  


5€ / kerta

Varaa paikkasi tunneilta tästä tai kysy lisää info@nitsku.fi.

@tanssikoulutnt_tuusula 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tanssikoulu TNT
Vanha Valtatie 190, Kellokoski, Tuusula

Puhelinnumero
0401504494

Sähköposti:
info@tanssikoulutnt-tuusula.com