Kevätlukukausi 9.1. - 21.5.2023

ilmoittaudu mukaan: asiakaspalvelu@nitsku.fi

Kauden valmentajina toimii Nita Lehto, Marjaana Ruokolainen, Eveliina Teeri-Kahelin ja Tytti Saarinen. Kevään lukujärjestys alapuolella pdf-tiedostona. :)

Talviloma: vk 8 20.2. - 27.2.2023

Kevätkauden kurssi sisältää yhteensä 17 kertaa

Pysy mukana @tanssikoulutnt_tuusula 

Tuntikuvaukset

Mikäli sinulle herää kysyttävää tunneistamme, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse (asiakaspalvelu@nitsku.fi). :)


SU/ Satubaletti 3-6v

Tunti on 3-6 vuotiaille lapsille. Tunneilla opetellaan baletin alkeita leikkien, pelien ja satujen avulla. Pienet ballerinat pääsevät näyttämään taitojaan myös tanssikoulun kevät- ja joulujuhlissa.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen 

189€

SU, KE / Tankotanssi alkeet 5-7 vuotiaille

Tunti on yli 5-vuotiaille lapsille. Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Tunti on suunnattu kaikista pienimmille tankoilijoille, ja sopii hienosti satubaletin jatkoksi. Oppiminen tapahtuu enimmäkseen leikkien ja pelien avulla.  Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran kevätjuhlaan.

Kurssimaksu sisältää yhden viikkotunnin. 

Ohjaaja:  Marjaana Ruokolainen (su) ja Nita Lehto (ke) 

189€

MA, TO, SU / Tankotanssi alkeet yli 7-vuotiaille (Vanhat)

Tunti on yli 7-vuotiaille lapsille. Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja kiipeämistä tangolla. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran kevätjuhlaan. Tunnilla on kaksi ohjaajaa. 

Kurssimaksu sisältää yhden viikkotunnin. Täysin uusille harrastajille suosittelemme sunnuntain tankotanssiryhmää. 

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen ja Nita Lehto

189€

SU, MA/ Tankotanssi lapset jatko 1 

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran kevätjuhlaan.

 Kurssimaksu sisältää yhden viikkotunnin. 

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

MA, TI, KE/ Tankotanssi lapset jatko 2

Tunti on suunnattu tankotanssin jatko-kurssin käyneille.  Tunnilla yhdistellään opittuja liikkeitä sarjoiksi ja koreografioiksi. Tunnilla on hyvä osata ilmainvertti. Loppuhuipennuksena ryhmä tekee esityksen seuran joulujuhlaan. Suosittelemme kahta viikkotuntia (hinta 349€/kausi)

Kurssimaksu sisältää yhden viikkotunnin.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen (ma) ja Nita Lehto (ti,ke)

189€ 

TI, KE, TO/  Tankotanssi Valmennusryhmä

Tankotanssin Valmennusryhmä on lapsille ja nuorille jotka haaveilevat kisalavoista tai ovat kiinnostuneet esiintymisestä. Valmennusryhmän tunnit ovat pidempiä kuin viikkotuntimme, joka tarkoittaa enemmän aikaa permantosarjoihin, eläytymiseen, improvisaatioon ja tankosarjoihin. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta ei tarvita, eikä kilpailusta haaveileminen ole ryhmään pääsyn vaatimus. Mikäli haluat treenata monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia, joita tarvitaan esiintymisessä, ryhmä on sinun juttusi. Valmennus on pienryhmävalmennusta, jossa keskitytään yksilön kehittämiseen. Valmennusryhmään kuuluu kaksi viikkotuntia. Tiistain tunnille ilmoittaudutaan mikäli sinulla on enemmän kuin 12kk kokemusta kisaryhmästä, ja keskiviikon mikäli vähemmän kuin 12kk. Torstain tunti on yhteistunti kaksi kertaa viikossa treenaajille, jolloin paikalla on myös kaksi valmentajaa. Valmennusryhmäläiset voivat käydä vapaavuoroilla veloituksetta. Myös lasten pariakrobatiatunnit on palannut valmennusryhmän treeniviikkoon!

Treeniohjelman sisältö: 2x pienryhmävalmennus, pariakrobatia ja vapaavuorot

Ohjaaja: Nita Lehto (ti,ke,to) ja Marjaana Ruokolainen (to)

99€/kk

MA, KE, TO, SU Tankotanssi aikuiset alkeet

Tunnilla harjoitellaan perusliikkeitä tangolla mm. kiipeämistä ja istumista, perus pyörähdyksiä ja inverttiä. Tälle tunnille et tarvitse aikaisempaa kokemusta tankoilusta. Tule ja koukutu! 

Kurssimaksu: 199€ / 1krt/vk ja 359€ / 2krt/vk

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen (MA, TO), Eveliina Teeri / Nita Lehto (KE), Tytti Saarinen (SU)

199€/359€

TI, TO/ Tankotanssi aikuiset jatko 1

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, joilla on hallussa perus pyörähdykset ja invertti. Harjoituksiin kuuluu erilaisia koreografioita ja ylösalaisin liikkeitä. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. 

Kurssimaksu 199€/1krt/vk, 359€/2krt/vk

Ohjaaja: Nita Lehto (TI), Marjaana Ruokolainen (TO) 

199€/359€

KE,TO/ Tankotanssi aikuiset jatko 2

Tunti on suunnattu kaikille Tankotanssi Jatko 1 -kurssin käyneille sekä sellaisille aikuisille, joilla on aikaisempaa kokemusta lajista. Tunnilla tehdään erilaisia sarjoja ja keskitytään likkeiden yhdistämiseen.  huom! Keskiviikon tunnin kesto 1h15min. 

Kurssimaksu: 199€ / 1krt/vk ja 359€ / 2krt/vk

Ohjaaja: Nita Lehto (KE) ja Marjaana Ruokolainen (TO)

199€/359€

TI / Tankotanssi aikuiset koreo ja tanko voima

Tunti on suunnattu kaikille tankotanssia harrastaville aikuisille ja nuorille (avoin taso).  Tunnilla tehdään vuoroviikoin Nitan tankotanssikoreota ja Eveliinan tanko-voimaa. Koreo-tunnilla fiilistellään musiikkia ja nautuitaan oman kehon liikkeestä. Voima-tunnilla taas kehitetään voimaa Even super hauskoilla ja monipuolisilla toiminallisilla harjoituksilla.

Kaikki harjoitukset sisältävät tuttujen tankotanssiliikkeiden yhdistämistä niin ilmassa, kuin maassakin. 

Hox! tankotanssikurssin + koreo/voimakurssin yhteishinta = 359€ / hlö

Ohjaaja: Nita Lehto ja Eveliina Teeri

199€

TI / Kässärit Haltuun aikuiset jatko 

Tunnilla haetaan tukevampaa asentoa käsien päällä, tehdään erilaisia komboja ja nousuja käsien päälle. Kässärit Haltuun Jatko soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia käsilläseisonnan ilman seinää. 

Ohjaaja: Nita Lehto

199€

SU/ Pariakrobatia (lapset ja nuoret) 

Pariakrobatia-tunnille voi osallistua parin kanssa tai ilman. Tunnilla tehdään pariakrobatian alkeita, sekä vauhdikkaita yhdistelmiä. Tunti on kaikille avoin. Sairaan hauskaa ja koukuttavaa!

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

KE, TO, SU / Vapaavuoro ja höntsävuorot (5€/krt)

Vapaavuorot ovat tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun. Tunnilla on yksi ohjaaja, joka neuvoo ja opastaa tarvittaessa. Tunnille voi osallistua myös seuran ulkopuoliset tankotanssijat, akrobaatit ja muut tanssin harrastajat. Tervetuloa treenaamaan!  

Valvojat: Marjaana Ruokolainen  ja Nita Lehto

7€ / kerta

Varaa paikkasi tunneilta tästä tai kysy lisää info@nitsku.fi.

@tanssikoulutnt_tuusula 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tanssikoulu TNT
Vanha Valtatie 190, Kellokoski, Tuusula

Puhelinnumero
0401504494

Sähköposti:
info@tanssikoulutnt-tuusula.com