SYYSLUKUKAUSI 2020

Ilmoittautuminen on nyt auki! 

Varaa paikkasi tunneilta tästä tai kysy lisää info@nitsku.fi

Syyslukukausi  10.8- 20.12.2020 sisältää 18 ohjauskertaa. 

(syysloma 12.10-16.10.2020)

Kauden valmentajina toimii Nita Lehto, Marjaana Ruokolainen, Inka Hyytiäinen ja Leo Brotherus. 

@tanssikoulutnt_tuusula Tuntikuvaukset

Tsekkaa uutena kahden ja kolmen kurssin kombot hinnastostamme.


MA/ Tankotanssi lapset 6-14

Tunti on yli 6-vuotiaille lapsille. Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja liikkeiden yhdistelmiä tangolla. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

179€

MA/ Showtanssi Aikuiset 

Täällä pääset tanssimaan ja opettelemaan monipuolisia koreografioita matalalta kynnykseltä, ja opit showtanssin perusteet. Tunneilla opit heittäytymään musiikin vietäväksi. Rentoa ja hauskaa!  Ryhmä on mukana tanssikoulun kevät ja joulujuhlissa. Tunnille ei ole lähtötasoa. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.  

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen 

189€

MA/ Akrobatia Alkeet

Tunnilla tehdään akrobatiaa matalalta kynnykseltä. Tunti on kaikille avoin, ja sisältää kaikkea käsilläseisonnasta puolivolttiin, ja kärrynpyörästä kuperkeikkaan. Tunti rakennetaan osallistujien toiveiden ja tason mukaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

MA/ Pariakrobatia 

Pariakrobatia-tunnille voi osallistua parin kanssa tai ilman. Tunnilla tehdään pariakrobatian alkeita, sekä siisteimpiä paritemppuja. Tunti on kaikille avoin. Sairaan koukuttavaa! Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Marjaana Ruokolainen

189€

TI/ Tankotanssi lapset 6-14

Tunti on yli 6-vuotiaille lapsille. Tunnilla opetellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja liikkeiden yhdistelmiä tangolla. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto 

179€

 TI/ Kässärit Haltuun Alkeet 

Tunnille voit tulla ilman aikaisempaa kokemusta käsilläseisonnasta. Kässärit Haltuun alkeissa harjoitellaan matalalta kynnykseltä kärrynpyöriä, käsilläseisontaa, päälläseisontaa, kuperkeikkoja yms. Tavoitteena kehittää perustaitoja, ja oppia uutta käsien ja pään päällä.  Tunnit rakennetaan ryhmän tason mukaan. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto 

189€

TI/ Tankotanssi kisaryhmä 

Tämä pienryhmä on tavoitteellisesti kilpaileville. Sellaisille, jotka haluavat kisalavoille. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta ei tarvita. Ryhmäläiset saavat käydä Tanssikoulun kaikilla muilla tunneilla veloituksetta. Heillä on mahdollisuus vapaampaan treenaamiseen ja yksityistunteihin.

Ohjaaja: Nita Lehto

99€/kk

TI/ Kässärit Haltuun Jatko 

Tunilla haetaan tukevampaa asentoa käsien päällä, tehdään erilaisia comoboja ja nousuja käsien päälle. Kässärit Haltuun jatko soveltuu sellaisille, jotka haluavat oppia käsilläseisonnan ilman seinää. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto 

189€

KE/ Aamuakro

Aamuakrossa herätellään mieli ja keho valmiiksi päivään. Tunnit aloitetaan rauhallisilla ja avaavilla liikkeillä. Lopputunnista harjoitteet suunnataan ketteryyttä ja tasapainoa vaativiin lattia-akrobatia liikkeisiin.  

Tunti on kaikille avoin, sisältöä rakennetaan osallistujien toiveiden ja tason mukaan. Aamuakrossa on aikaa omien toivetemppujen harjoittelemiselle. 

Paras startti päivään! Tunnille osallistutaan kertamaksulla. 

Ohjaaja: Nita Lehto / Marjaana Ruokolainen

15€/h

KE/ Liikkuvuus

Uusia tekniikoita, ja liikkuvuus seuraavalle tasolle.  Miten on mahdollista tehdä spagaatti, tai kenties viedä liikkuvuus spagaatista yli? Miten saada ryhtiä paremmaksi liikkuvuusharjoitusten avulla, ja miten päästä selän jumeista eroon. Tunti soveltuu jokaiselle, liikkuvuuden tasosta riippumatta. 

Tekniikat:

AIS venytykset

Kuormitetut venytykset

Aktiiviset venytykset

Staattiset venytykset

Isometriset venytykset

Tunnille osallistutaan kertamaksulla. 

Ohjaaja: Nita Lehto / Marjaana Ruokolainen 

15€/h

KE/ Satubaletti 3-6v

Tunti on 3-6 vuotiaille lapsille. Tunneilla opetellaan baletin alkeita leikkien, pelien ja satujen avulla. Pienet ballerinat pääsevät näyttämään taitojaan myös tanssikoulun kevät- ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto / Marjaana Ruokolainen 

169€

KE/ Showtanssi Nuoret  10-16v

Lattia-/ showtanssi tunnilla pidetään hauskaa, revitellään ja opetellaan kuumimmat tanssiliikkeet. Tunti on 10-16 vuotiaille lapsille ja nuorille. Täällä pääset tanssimaan ja opettelemaan koreografioita matalalta kynnykseltä, ilman lähtötasoa. Ryhmän kanssa on mahdollisuus päästä esiintymään erilaisissa tapahtumissa. Ryhmä on mukana tanssikoulun kevät ja joulujuhlissa. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto / Marjaana Ruokolainen 

179€

KE/ Tanko Jatko

Tunti on suunnattu alkeiskurssin käyneille, sekä sellaisille joilla on kokemusta lajista. Tunnilla tehdään erilaisia koreografioita, ja keskitytään ilmaisuun. Tunnilla pääsee fiilistelemään musiikkia, ja nauttimaan oman kehon liikkeestä. Tunnilla harjoitellaan liikkeiden yhdistämistä niin ilmassa, kuin maassakin. Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.

Ohjaaja: Nita Lehto / Marjaana Ruokolainen 

199€

TO/ Tankotanssi Alkeet 18x

Tunnilla harjoitellaan perusliikkeitä tangolla mm. kiipeämistä ja istumista, perus pyörähdyksiä ja inverttiä. Tälle tunnille et tarvitse aikaisempaa kokemusta tankoilusta. Tule ja koukutu! Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia. 

Ohjaaja: Inka Hyytiäinen


199€

PE/ Tanko Open

Open-tunnilla tehdään harjoituksia osallistujien osaamistason mukaan niin, että jokainen saa itselleen sopivia haasteita. Tunnilla opetellaan liikesarjoja, komboja, ja yksittäisiä liikkeitä. Tunnille osallistutaan kertamaksulla.
Ohjaaja: Inka Hyytiäinen

15€/h

PE/ Hiphop 

Tunneilla opetellaan hiphopin perusgroovea ja -tekniikkaa, askeleita ja lattiatason liikkeitä. Hiphoppiin kuuluu monipuolisen jalkatyöskentelyn lisäksi myös lukuisia käsitekniikoita ja keskivartalon isolaatioita. Treenataan koreografioita ja oman tyylin kehittämistä freestylen avulla. Tunneille ei ole lähtövaatimuksia, mukaan ovat tervetulleita kaikki tanssista kiinnostuneet.

Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia. 
Ohjaaja: Leo Brotherus


179€

PE/ Locking 

Locking on funk ja soul musiikkiin tanssittava energinen katutanssi. Tunneilla opettelemme lockingin ainutlaatuisia käsitekniikoita ja liikkeitä. Lockingissa olennaisena osana ovat myös erilaiset kehon groovet ja party stepsit. Tunneilla jammaillaan, pidetään hauskaa ja treenataan täysillä! Tunneille ei ole lähtövaatimuksia, mukaan ovat tervetulleita kaikki tanssista kiinnostuneet.

Hinta sisältää 18 ohjattua tuntia.
Ohjaaja: Leo Brotherus

179€

Varaa paikkasi tunneilta tästä tai kysy lisää info@nitsku.fi.

@tanssikoulutnt_tuusula 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tanssikoulu TNT
Vanha Valtatie 190, Kellokoski, Tuusula

Puhelinnumero
0401504494

Sähköposti:
info@tanssikoulutnt-tuusula.com