OHJAAJAT

Eveliina Teeri

tankotanssi ja käsilläseisonta 

Edesmenneen taatani mukaan, sukumme kuuluu juoksujalkaisten heimoon: jatkuvassa pienessä liikkeessä, paikallaan ei malttaisi pysyä. Olen aina liikkunut paljon - nykyään mottonani onkin: kokeilen kaikkea mahdollista ja teen niin kauan kuin se on kivaa. Hevoset ovat kuuluneet elämääni aina, kuten myös kuntosalilla käynti. Triathlon ja kestävyysurheilu tulivat kuvioihin hieman myöhemmin kuten myös kehonpainoharjoittelu. 

Löysin sattumalta Nitskun kässärit -haltuun leirin kesän lopulla 2020 ja se olikin sitten menoa. Aloin käydä säännöllisesti kässäröimässä, sain uusia ystäviä ja otin pitkästä aikaa ohjelmaan myös tankotanssin.

Valmennan myös TFW-Keravalla arjen taistelijoita ja päätyönäni myyn laboratoriolaitteita. Koska taiteellista taustaa minulla ei ole, tuntini painottuvat voimapuoleen, vartalon hallintaan ja liikkeiden suorittamiseen oikein.

Marjaana Ruokolainen

tankotanssi, kisaryhmä, satubaletti ja pariakrobatia

Olen harrastanut kaikkea jalkapallosta telinevoimisteluun, mutta taitoluistelu ja pariakrobatia vei voiton jo lapsena. Pidän esiintymisestä ja oman kehon haastamisesta. Kilpailin yksinluistelussa kansallisella tasolla, jonka jälkeen taitoluistelu muuttui työkseni. Kiersin Disney On Ice -tuotannon matkassa vuosina 2017-2020.

Viimeiset kaksi vuotta olen ollut aktiivisesti mukana Tanssikoulu TNT:n toiminnassa. Tunneillani keskitytään liikkeen laatuun ja suoriin linjoihin, vuorovaikutteista ilmapiiriä unohtamatta. 

Marjaana on koulutukseltaan valmentaja- ja kulttuurituottaja. Marjaana siirtyi vuoden 2022 alusta hoitamaan myös Tanssikoulun sähköpostiliikennettä. 

Inka Hyytiäinen (äitiyslomalla)

Tankotanssi lapset ja aikuiset

Moikka! Mun nimi on Inka ja löysin tankotanssin vuonna 2016. Polttareissani pääsin lajia ensi kertaa kokeilemaan ja se oli rakkautta ensi sil.. pyörähdyksellä ;)  Lapsuuden harrastuksiani olivat telinevoimistelu sekä TeamGym ja innostun edelleenkin kaikenlaisesta temppuilusta 🤸‍♀️ Mielestäni tankotanssissa on parasta uuden oppiminen, itsensä ylittäminen, yhteisöllisyys ja toisten kanssa onnistumisista iloitseminen. 

Nita Lehto/ omistaja 

Tankotanssi, kisaryhmä, showtanssi ja käsilläseisonta. 

Olen Nita Lehto, 26-vuotias Helsinkiläinen urheilija ja tanssija. Suomen johtava käsilläseisontaworkshop keikkailija, intohimoinen liikunta-alan edelläkävijä. Haaveilen hulluista asioista, ja innostun helposti. Haastan itseäni kunnianhimoisesti päivästä toiseen yrittäjänä ja urheilijana.

Olen tanssinut monipuolisesti taitoluistelun ohella viisi vuotiaasta lähtien. Kilpaurheillut olen aina, ensin luistelussa kymmenen ensimmäistä vuotta, sitten tankotanssissa. Valmennustöitä olen tehnyt taitoluistelussa, tanssissa, ja personal trainerina jo 10-vuotta. Viimeisien vuosien aikana (kesästä 2018) olen kiertänyt Suomea, opettaen käsilläseisontaa ja liikkuvuutta. Kiersin Suomen kaikki 107 kaupunkia käsilläseisontaworkshoppieni kanssa, keväällä saan maagisen 200 workshopin rajan rikki.

Kilpailen tällä hetkellä SM-tasolla tankotanssissa, kirkkain ja kunnianhimoisin tavoittein. Minulla on takana tankotanssista kahdet ulkomaankilpailut (Ukraina 2018 ja Italia 2019) kahdet SM-kilpailut, ensimmäiset vuodelta 2017) ja monet muut pienemmät kilpailut. Olen esiintynyt myös lukuisissa tapahtumissa mm. Keski-Suomen urheilugaalassa, festareilla ja Himos Areenalla. Nykyään esiinnyn myös käsilläseisontataiteilijana.

Tanssisali mahdollistaa mun unelmat, mahdollisesti myös sinun. Nähdään ullakolla<3

Puss, Nitsku


Nitsku.fi