OHJAAJAT

Leo Brotherus

HipHop ja Locking
Marjaana Ruokolainen

Lasten tankotanssi, showtanssi ja pariakrobatia.

Olen harrastanut kaikkea jalkapallosta telinevoimisteluun, mutta taitoluistelu ja pariakrobatia vei voiton jo lapsena. Pidän esiintymisestä ja oman kehon haastamisesta. Kilpailin yksinluistelussa kansallisella tasolla, jonka jälkeen taitoluistelu muuttui työkseni. Pääsin mukaan Disney On Ice -kiertueelle. Työskentelin kaikkien suosikki Disney-hahmojen kanssa melkein kolme vuotta. Työnkuvaani kuului pariluistelutemput ja kylmien väreiden aiheuttaminen aina hattuhyllyille saakka. Vallitseva tilanne laittoi kiertueen tauolle ja oli keksittävä uudet suunnitelmat. Olen todella innoissani päästessäni opettamaan Tanssikoulu TNT:lle. Minun tunneillani keskitytään ilmaisuun, liikelaajuuksiin ja luodaan niiden avulla tarinoita. Nähdään pian!"

Tanssikoululla Marjaana tulee opettamaan erityisesti ilmaisutaitoa ja pariakrobatian alkeita. Marjaanalla on valmentajakoulutus. Hän on vastannut eri ikäisten jää- sekä oheisharjoittelusta Keuruun ja Tuusulan taitoluistelijoissa.


Inka Hyytiäinen

Tankotanssi alkeet ja open. 

Moikka! Mun nimi on Inka ja löysin tankotanssin vuonna 2016. Polttareissani pääsin lajia ensi kertaa kokeilemaan ja se oli rakkautta ensi sil.. pyörähdyksellä ;)  Lapsuuden harrastuksiani olivat telinevoimistelu sekä TeamGym ja innostun edelleenkin kaikenlaisesta temppuilusta 🤸‍♀️ Mielestäni tankotanssissa on parasta uuden oppiminen, itsensä ylittäminen, yhteisöllisyys ja toisten kanssa onnistumisista iloitseminen. 

Nita Lehto/ omistaja 

Tankotanssi, kisaryhmä, satubaletti, showtanssi ja käsilläseisonta. 

Olen Nita Lehto, 26-vuotias Helsinkiläinen urheilija ja tanssija. Suomen johtava käsilläseisontaworkshop keikkailija, intohimoinen liikunta-alan edelläkävijä. Haaveilen hulluista asioista, ja innostun helposti. Haastan itseäni kunnianhimoisesti päivästä toiseen yrittäjänä ja urheilijana.

Olen tanssinut monipuolisesti taitoluistelun ohella viisi vuotiaasta lähtien. Kilpaurheillut olen aina, ensin luistelussa kymmenen ensimmäistä vuotta, sitten tankotanssissa. Valmennustöitä olen tehnyt taitoluistelussa, tanssissa, ja personal trainerina jo 10-vuotta. Viimeisien vuosien aikana (kesästä 2018) olen kiertänyt Suomea, opettaen käsilläseisontaa ja liikkuvuutta. Kiersin Suomen kaikki 107 kaupunkia käsilläseisontaworkshoppieni kanssa, keväällä saan maagisen 200 workshopin rajan rikki.

Kilpailen tällä hetkellä SM-tasolla tankotanssissa, kirkkain ja kunnianhimoisin tavoittein. Minulla on takana tankotanssista kahdet ulkomaankilpailut (Ukraina 2018 ja Italia 2019) kahdet SM-kilpailut, ensimmäiset vuodelta 2017) ja monet muut pienemmät kilpailut. Olen esiintynyt myös lukuisissa tapahtumissa mm. Keski-Suomen urheilugaalassa, festareilla ja Himos Areenalla. Nykyään esiinnyn myös käsilläseisontataiteilijana.

Tanssisali mahdollistaa mun unelmat, mahdollisesti myös sinun. Nähdään ullakolla<3

Puss, Nitsku


Nitsku.fi