KESÄLEIRIT

Seikkailujen Tankotanssileiri 14.6-18.6.2021. 

Leiri on suunnattu kaikille 8-12 -vuotiaille tankotanssin harrastajille. Ohjelmassa on tankotanssin tekniikkaa, tanssia, ilmaisua ja lattia-akrobatiaa, kuten kässäreitä! Leirille osallistumiseen ei ole lähtötasoa, osallistujat jaetaan kahteen ryhmään - myös uudet tervetuloa. <3

Valmentajina leirillä ovat Tanssikoulu TNT Tuusulan Nita Lehto ja Marjaana Ruokolainen sekä vierailevana valmentajana Tea Savio Jämsän Tanssikoulu TNT:ltä.

Hinta: Kaikki Tanssikoulu TNT:n jäsenet 395€ / ulkopuoliset 410€

Paikka: Rahikkalan Tila, Keuruu https://www.rahikkalantila.com

Hintaan kuuluu kolme ohjattua treenituntia/päivä ja täyshoito. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta saunomista, uimista ja leirimuistojen askartelua on varmasti luvassa. :)

Leiri huipentuu noutajille suunnattuun leiriläisten esitykseen perjantaina 18.6. Tämän jälkeen perheellä on vielä mahdollisuus jäädä yöpymään Rahikkalaan ennen kotiinpaluuta :) Ohjelmassa saunomista ja rentoutumista täydellisessä hiljaisuudessa. Perheen leiriläinen opastaa varmasti maatilan ympäristön tutuksi.  Hinta: 50€ / aikuinen (leiriläinen ja sisarukset yöpyvät ilmaiseksi).

Upea leiripaikkamme sijaitsee Keuruulla, Keski-Suomessa. Rahikkalan Tila on maatilamatkailuyritys, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikuntaan niin sisällä kuin ulkonakin, uusimpana Wanhan Wintin tankosali!

Leirille saapuminen on omakustanteista, mutta autamme mielellämme yhteiskyytien sopimisessa ja selvittämisessä. 

Huom!

Jokaisella leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus. Leirin järjestäjä eikä leiripaikka ole vakuuttanut osallistujia mahdollisten tapaturmien osalta.

Ilmoittautumisen yhteydessä perimme varausmaksun, joka on 50% leirin kokonaishinnasta. Varausmaksu varmistaa paikan leiriltä, loput leirin hinnasta peritään huhtikuussa 2021. Leirin voi ostaa ainoastaan kokonaisuutena, eli pelkkää valmennusta ei ole mahdollista ostaa erikseen.

Sairastapauksessa on oltava yhteydessä leirin järjestäjään ja heille on toimitettava lääkärintodistus. Mahdollisissa peruutuksissa noudatetaan seuraavia käytäntöjä;

31+ vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista, perimme 50€ toimisto- ja käsittelykuluja.

14-30 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % leirin hinnasta.

0-13 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 100 % leirin hinnasta.


Mikäli leirille/leireille ilmoittautuu liian vähän osallistujia (väh. 8 leiriläistä), on Tanssikoulu TNT Tuusulalla oikeus perua leiri.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@nitsku.fi

Kässärit Haltuun Kesäleiri Keuruulla!

Kesän 2021 leiri järjestetään Rahikkalan Tilalla täydellisessä hiljaisuudessa keskellä maalaismaisemaa. Luvassa rentoutumista ja hikitreeniä sopivassa suhteessa.

Treenitunnit pitävät sisällään käsilläseisonnan tekniikkaharjoittelua, toiminnallista harjoittelua, permantoakrobatiaa ja liikkuvuusharjoituksia. Vapaa-ajalla syödään lähitilojen herkkuja ja rentoudutaan erämaalammen rannalla saunoen, uiden tai pelaten perinteisiä pihapelejä!

Leiri on tarkoitettu yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita uuden taidon oppimisesta ja haluavat hioa itselleen tukevamman käsilläseisonnan. Leirin aikana haetaan uusia variaatioita ja teknikoita kohti varmempia sekunteja käsien päällä.

Ryhmäkoko pidetään pienenä optimaalisen valmennuksen takaamiseksi, max 10 hlö. Vielä on muutamat paikat vapaana, ilmoittaudu yksin tai kaverin kanssa!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen info@nitsku.fi 

Hinta 155€

Leiripäivät:

lauantai 19.6.

klo 10-11:30 käsilläseisonta tekniikkatunti

klo 17:30-18:30 käsilläseisonta välineillä

klo 19-20:00 liikkuvuus

saunomista, paljuilua ja uimista

sunnuntai 20.6

klo 10-11:30 uudet kässäriennätykset

lähtökahvit

Upea leiripaikkamme sijaitsee Keuruulla, Keski-Suomessa. Rahikkalan Tila on maatilamatkailuyritys, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikuntaan niin sisällä kuin ulkonakin. Leirille saapuminen on omakustanteista, mutta autamme mielellämme yhteiskyytien sopimisessa ja selvittämisessä.

Huom!

Jokaisella leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus. Leirin järjestäjä eikä leiripaikka ole vakuuttanut osallistujia mahdollisten tapaturmien osalta.

Valmentajana leirillä Nita Lehto.

Paikkoja rajallisesti. Ilmoittautuminen info@nitsku.fi