KESÄLEIRIT

Tevetuloa Seikkailujen Tankotanssileirille 14.6-18.6.2021. 

Leiri on suunnattu kaikille 8-12 -vuotiaille tankotanssin harrastajille. Ohjelmassa on tankotanssin tekniikkaa, tanssia, ilmaisua ja lattia-akrobatiaa, kuten kässäreitä! Leirille osallistumiseen ei ole lähtötasoa, osallistujat jaetaan kahteen ryhmään - myös uudet tervetuloa. <3

Valmentajina leirillä ovat Tanssikoulu TNT Tuusulan Nita Lehto ja Marjaana Ruokolainen sekä vierailevana valmentajana Tea Savio Jämsän Tanssikoulu TNT:ltä.

Hinta: Kaikki Tanssikoulu TNT:n jäsenet 395€ / ulkopuoliset 410€

Paikka: Rahikkalan Tila, Keuruu https://www.rahikkalantila.com

Hintaan kuuluu kolme ohjattua treenituntia/päivä ja täyshoito. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta saunomista, uimista ja leirimuistojen askartelua on varmasti luvassa. :)

Leiri huipentuu noutajille suunnattuun leiriläisten esitykseen perjantaina 18.6. Tämän jälkeen perheellä on vielä mahdollisuus jäädä yöpymään Rahikkalaan ennen kotiinpaluuta :) Ohjelmassa saunomista ja rentoutumista täydellisessä hiljaisuudessa. Perheen leiriläinen opastaa varmasti maatilan ympäristön tutuksi.  Hinta: 50€ / aikuinen (leiriläinen ja sisarukset yöpyvät ilmaiseksi).

Upea leiripaikkamme sijaitsee Keuruulla, Keski-Suomessa. Rahikkalan Tila on maatilamatkailuyritys, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikuntaan niin sisällä kuin ulkonakin, uusimpana korkea tankosali!

Leirille saapuminen on omakustanteista, mutta autamme mielellämme yhteiskyytien sopimisessa ja selvittämisessä. 

Huom!

Jokaisella leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus. Leirin järjestäjä eikä leiripaikka ole vakuuttanut osallistujia mahdollisten tapaturmien osalta.

Ilmoittautumisen yhteydessä perimme varausmaksun, joka on 50% leirin kokonaishinnasta. Varausmaksu varmistaa paikan leiriltä, loput leirin hinnasta peritään huhtikuussa 2021. Leirin voi ostaa ainoastaan kokonaisuutena, eli pelkkää valmennusta ei ole mahdollista ostaa erikseen.

Sairastapauksessa on oltava yhteydessä leirin järjestäjään ja heille on toimitettava lääkärintodistus. Mahdollisissa peruutuksissa noudatetaan seuraavia käytäntöjä;

31+ vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista, perimme 50€ toimisto- ja käsittelykuluja.

14-30 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % leirin hinnasta.

0-13 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 100 % leirin hinnasta.


Mikäli leirille/leireille ilmoittautuu liian vähän osallistujia (väh. 8 leiriläistä), on Tanssikoulu TNT Tuusulalla oikeus perua leiri.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@nitsku.fi